Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και αθλητικός. Τα μέλη του συλλόγου είναι από τη Μακεδονία, τη Θράκη ,οι απανταχού Ποντιακής καταγωγής καθώς και φίλοι που αγαπούν το σύλλογο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 ως σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου και αθλητικός σύλλογος ''Ο Μέγας Αλέξανδρος''. Σήμερα ο σύλλογος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του, φέρει τη νέα του .επωνυμία Η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) επί του κεντρικού δρόμου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ επικοινωνίας 6932411950. ΤΜΗΜΑΤΑ : Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00, Σάββατο 10.30-12.30 και 16.30-18.30 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ :Τμήμα παιδιών και εφήβων κάθε Παρασκευή 19.10-20.00 και 20.00-21.00 . Τμήμα ενηλίκων κάθε Κυριακή 18.30-19.30 για αρχάριους και 19.30-20.30. για προχωρημένους. Χοροδιδάσκαλος ο Χρήστος Καρυοφυλλίδης. Σκοπός μας , να ΜΗΝ ξεχάσουμε τις ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την ιστορία μας.

Translate

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ομάδα βόλλευ ανδρών Σ.Β.Σ. Μέγας Αλέξανδρος



Η σελίδα θα εμπλουτίζεται με τις εκάστοτε δραστηριότητες της ομάδας  



Αγωνιστική 2012

Η ομάδα Σ.Β.Σ. Μέγας Αλέξανδρος αντιμετωπίζει το Σαββάτο 7/1 στις 16:30  την Τήνο και την Κυριακή 8/1 (πάλι την Τήνο) στις 09:00 . Είσοδος ελεύθερη. Ενισχύστε την ομάδα της Σύρου


Αγωνιστική 2011


 Με νίκη ξεκίνησε ο Μέγας Αλέξανδρος

Με νίκη 3-0 επί του ΑΣΕ Νεωρίου συνοδεύτηκε η επαναδραστηριοποίηση του Μ. Αλεξάνδρου Πρεμιέρα με το δεξί Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στο στερέωμα του Κυκλαδίτικου βόλεϊ η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο πρώτο παιχνίδι για το τοπικό πρωτάθλημα των ανδρών, η ομάδα του Συλλόγου Βορειοελλαδιτών Σύρου επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-17, 25-17, 25-20) του ΑΣΕ Νεωρίου.Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με φάσεις που θύμισαν κάτι… από Φοίνικα και Α1, απόλαυσαν οι περίπου 100 φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Β’ αίθουσα του ΑΚΔΕ το βράδυ της Παρασκευής. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο και αντάμειψαν τους φιλάθλους με το θέαμα που προσέφεραν. Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου αποδείχθηκε και έμπειρη και χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες (με εξαίρεση το 3ο σετ) έφτασε εύκολα στη νίκη.Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής-παίκτης της ομάδας Αντώνης Στεφάνου, από τους πρωτεργάτες στην δημιουργία αυτής της ομάδας, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά την πρόεδρο του Συλλόγου Βορειοελλαδιτών Σύρου Ράνια Πανταζή για την ουσιαστική συμβολή της στην επανεργοποίηση του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου. Επίσης, πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια από τα μέλη του ΔΣ της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα και πιο συγκεκριμένα την Κατερίνα Βασιλακοπούλου, τον Θοδωρή Δούνια και τον Αντώνη Ρούσσο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς για την οικονομική τους συνεισφορά στην αγορά και εκτύπωση των εμφανίσεων της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα τους Ξενοδοχείο Νησάκι, Bioclean, καθαριστήριο 5 a Sec, Γενική Ταχυχρομική, Γρηγόρης Μικρογεύματα, Φωτογραφικό Εργαστήρι Στέφανου Μαμίδη, Ink Shop, Fair Play Sports και Vector Press.





Ξεκινά το Τοπικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων
Η ομάδα μας <<ΣΒΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ>> την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 20:00 αντιμετωπίζει το Νεώριο. Ευχόμαστε στους αθλητές μας καλή επιτυχία


Ο Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου κάνει άνοιγμα στον αθλητισμό





Μέγας Αλέξανδρος και στο βόλεϊ
Επεκτείνει τις δραστηριότητές του ο Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου «Ο Μέγας Αλέξανδρος». Μετά το παιδικό θέατρο και την ομάδα ποντιακού χορού που προσπαθεί να συγκροτήσει, κάνει άνοιγμα και στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, στο βόλεϊ. Από φέτος λειτουργεί τμήμα βόλεϊ, το οποίο θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, με την επωνυμία «Μέγας Αλέξανδρος». Την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του Συλλόγου τελέσθηκε αγιασμός από τον π. Κων/νο Κοντό και έγινε η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ, αλλά και της φανέλας που θα φορούν οι αθλητές της. Ομάδα από ρομαντικούς του αθλήματος

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Ράνια Πανταζή, εξέφρασε τη βαθιά της ικανοποίηση για τη νέα αθλητική δραστηριότητα και ευχήθηκε να στεφθεί με επιτυχία. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Στεφάνου, που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την ίδρυση του τμήματος βόλεϊ, χωρίς την παραμικρή οικονομική απαίτηση. «Το μόνο που ζήτησαν από το Σύλλογο ήταν η επωνυμία, που με μεγάλη ευχαρίστηση την δώσαμε. Είναι μια ομάδα που αποτελείται από ρομαντικούς του αθλήματος και ευχόμαστε να έχει επιτυχία η προσπάθειά τους», είπε μεταξύ άλλων η κ. Πανταζή.

Παίρνοντας το λόγο ο Αντώνης Στεφάνου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το νέο ξεκίνημα της ομάδας βόλεϊ και υποσχέθηκε ότι τόσο εκείνος, όσο και οι αθλητές, θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών και να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σύνολο στο πρωτάθλημα. Στην εκδήλωση, στην οποία μεταξύ άλλων συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Πέτρος Μώτος, παρουσιάστηκε και η εμφάνιση της ομάδας, βασικό χρώμα της οποίας θα είναι το κίτρινο και συμπληρωματικό το μπλε. Το έμβλημα της ομάδας, θα είναι το ίδιο με αυτό του Συλλόγου, ο Μέγας Αλέξανδρος καβάλα στο άλογό του. Ήδη, η προετοιμασία των αθλητών ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, έχει ξεκινήσει. (Εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ)



Εμφάνιση ομάδας βόλλευ  ΣΒΣ Μέγας Αλέξανδρος 



Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου μας , επαναδραστηριοποιήθηκε η ομάδα βόλλευ ανδρών , με την επωνυμία ΣΒΣ Μέγας Αλέξανδρος... Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα.  


ΠΑΙΚΤΕΣ
1) ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ            
2) ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ                 
3) ΓΑΒΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ            
4) ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ          
5) ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ              
6) ΠΑΠΙΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ                
7) ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ    
8) ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ            
9) ΤΣΙΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ          
10) ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ           
11) ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ         
12) ΜΠΑΛΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13) ΠΑΡΑΒΑΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ               

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

α. Αρχηγός της ομάδας και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου
Αντιστράτηγος(ε.α.) Κωνσταντίνος Πατιαλιάκας 
β. Προπονητής/ Αναπληρωτής Αρχηγός ομάδας: Αντώνης Στεφάνου 
γ. Εφορος : Στέφανος Μαμίδης 


ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ









1η Αγωνιστική

Μέγας Αλέξανδρος – Νεώριο
Ποσειδώνας Τήνου - Πανναξιακός
2η Αγωνιστική

ΣΒΣ Μέγας Αλέξανδρος – Ποσειδώνας Τήνου
Νεώριο – Πανναξιακός
3η Αγωνιστική

Πανναξιακός - Μέγας Αλέξανδρος
Ποσειδώνας Τήνου - Νεώριο
Ο 2ος γύρος γίνεται με την ίδια σειρά αλλά στις έδρες των «φιλοξενούμενων» του 1ου γύρου


Διευκρίνηση: O Ποσειδώνας Τήνου χρησιμοποιεί σαν έδρα το δικό μας κλειστό 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου