Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και αθλητικός. Τα μέλη του συλλόγου είναι από τη Μακεδονία, τη Θράκη ,οι απανταχού Ποντιακής καταγωγής καθώς και φίλοι που αγαπούν το σύλλογο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 ως σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου και αθλητικός σύλλογος ''Ο Μέγας Αλέξανδρος''. Σήμερα ο σύλλογος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του, φέρει τη νέα του .επωνυμία Η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) επί του κεντρικού δρόμου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ επικοινωνίας 6932411950. ΤΜΗΜΑΤΑ : Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00, Σάββατο 10.30-12.30 και 16.30-18.30 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ :Τμήμα παιδιών και εφήβων κάθε Παρασκευή 19.10-20.00 και 20.00-21.00 . Τμήμα ενηλίκων κάθε Κυριακή 18.30-19.30 για αρχάριους και 19.30-20.30. για προχωρημένους. Χοροδιδάσκαλος ο Χρήστος Καρυοφυλλίδης. Σκοπός μας , να ΜΗΝ ξεχάσουμε τις ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την ιστορία μας.

Translate

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Μουσικοχορευτική παράσταση αλληλεγγύης





Μουσικοχορευτική παράσταση αλληλεγγύης διοργανώνουν ο Σύλλογος Ποντίων & Βορειοελλαδιτών Σύρου και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων – Περιφέρεια Κυκλάδων, το Σάββατο 1 Αυγούστου και ώρα 20.45 με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων.

Συμμετέχουν οι:

- Σύλλογος Καβακλιωτών ΄΄Ανατολική Ρωμυλία΄΄ από το Αιγίνιο Πιερίας
- Η Ενωση Ποντίων Γλυφάδας ΄΄Η Ρωμανία΄΄
Ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός Ποντίων Αθηνών
- Ο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου
Στην ποντιακή λύρα ο Δημήτρης Μαυρίδης και στο νταούλι ο Θεοδόσης Ευφραιμίδης.


Αμέσως μετά θ΄ ακολουθήσει η μεγάλη συναυλία της Σόνιας Θεοδωρίδου με τραγούδια του Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Πλέσσα κ.λ.π.


Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους. Μπορούμε όμως να προσφέρουμε για το συνάνθρωπό μας ένα από τα παρακάτω είδη :

α) Τρόφιμα
Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια
Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι
Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Μπισκότα/ Φρυγανιές
Κονσέρβες/Γάλα εβαπορέ/Χυμοί/ Καφές/ Τσάι
Παιδικές τροφές/πάνες

β) Διάφορα είδη
Σχολικά / Καθαριστικά/Οδοντόκρεμα/Σαμπουάν/Υγροσάπουνο/Υγρό καθαρισμού πιάτων/Χαρτί υγείας/ σερβιέτες/Χαρτοπετσέτες

Τα τρόφιμα και τα λοιπά είδη θα συγκεντρώνονται στην προσκοπική εστία, στην πλατεία Μιαούλη (κάτω από τα σκαλάκια του Δημαρχείου) την Παρασκευή 31 Ιουλίου από τις 18.00-21.00 και το Σάββατο 1 Αυγούστου από τις 18.00-22.00.


Η κίνηση αλληλεγγύης τελεί υπό την αιγίδα της Ι.Μ. Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου