Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και αθλητικός. Τα μέλη του συλλόγου είναι από τη Μακεδονία, τη Θράκη ,οι απανταχού Ποντιακής καταγωγής καθώς και φίλοι που αγαπούν το σύλλογο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 ως σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου και αθλητικός σύλλογος ''Ο Μέγας Αλέξανδρος''. Σήμερα ο σύλλογος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του, φέρει τη νέα του .επωνυμία Η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) επί του κεντρικού δρόμου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ επικοινωνίας 6932411950. ΤΜΗΜΑΤΑ : Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00, Σάββατο 10.30-12.30 και 16.30-18.30 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ :Τμήμα παιδιών και εφήβων κάθε Παρασκευή 19.10-20.00 και 20.00-21.00 . Τμήμα ενηλίκων κάθε Κυριακή 18.30-19.30 για αρχάριους και 19.30-20.30. για προχωρημένους. Χοροδιδάσκαλος ο Χρήστος Καρυοφυλλίδης. Σκοπός μας , να ΜΗΝ ξεχάσουμε τις ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την ιστορία μας.

Translate

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση αλληλεγγύης , με τη συμμετοχή του παιδιοκύ και εφηβικού τμήματος



Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην εκδήλωση αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και λοιπών ειδών για να καλυφθούν ανάγκες των τριών γηροκομείων της Σύρου. Μια εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Μαρίας Φουτσιτζίδου.   

 Στην εκδήλωση συμμετείχε το παιδικό και εφηβικό τμήμα του συλλόγου χορεύοντας τέσσερις χορούς :μονό τικ, μηλίτσα, σερανίτσα και κότσαρι.

Τα μέλη του συλλόγου συγκέντρωσαν τρόφιμα, είδη υγιεινής , ρουχισμό και πλαστικά καπάκια. Επίσης προσέφεραν χρήματα στο ειδικό κουτί που στήθηκε για τη στέγη ανηλίκων και το Ισιδώρειο ορφανοτροφείο. 

Εκ μέρους του συλλόγου απευθύνουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στη Μαρία Φουτσιτζίδου,  τη ψυχή της διοργάνωσης, που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε και εμείς σ΄ αυτήν την εκδήλωση ανθρωπιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου