Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και αθλητικός. Τα μέλη του συλλόγου είναι από τη Μακεδονία, τη Θράκη ,οι απανταχού Ποντιακής καταγωγής καθώς και φίλοι που αγαπούν το σύλλογο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 ως σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου και αθλητικός σύλλογος ''Ο Μέγας Αλέξανδρος''. Σήμερα ο σύλλογος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του, φέρει τη νέα του .επωνυμία Η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) επί του κεντρικού δρόμου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ επικοινωνίας 6932411950. ΤΜΗΜΑΤΑ : Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00, Σάββατο 10.30-12.30 και 16.30-18.30 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ :Τμήμα παιδιών και εφήβων κάθε Παρασκευή 19.10-20.00 και 20.00-21.00 . Τμήμα ενηλίκων κάθε Κυριακή 18.30-19.30 για αρχάριους και 19.30-20.30. για προχωρημένους. Χοροδιδάσκαλος ο Χρήστος Καρυοφυλλίδης. Σκοπός μας , να ΜΗΝ ξεχάσουμε τις ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την ιστορία μας.

Translate

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ετήσια χοροεσπερίδα Συλλόγου Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου

 
Το δώρο με τις υπογραφές ''από καρδιάς'' των μαθητών του χορευτικού τμήματος
 
 
Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ερμείδης παραδίδει την τιμητική πλακέτα
στον κ. Ευφραιμίδη
 
 
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκε η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας! Φέτος ο Σύλλογος ένωσε τις δυνάμεις του με τον Αθλητικό Σύλλογο Taekwondo Ερμούπολης . Ως γνωστόν ο προπονητής του taekwondo Δημήτρης Μαντζανάρης είναι μέλος στο Δ.Σ. του συλλόγου μας και Πόντιος! 
 
Η βραδιά ξεκίνησε με το χαιρετισμό της προέδρου του Συλλόγου Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου κ. Ουρανίας Πανταζή και του προπονητή του taekwondo κ. Δ. Μαντζανάρη. Ακολούθησε η βράβευση των διακριθέντων αθλητών του taekwondo καθώς και επίδειξη διαφόρων τεχνικών του αθλήματος...
 
Κατόπιν ο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου βράβευσε με τιμητική πλακέτα το χοροδιδάσκαλο Γιάννη Ευφραιμίδη για την αφιλοκερδή προσφορά του, ενώ οι ΄΄μαθητές΄΄ του χορευτικού τμήματος του χάρισαν μια μεγάλη κορνίζα με τις ιδιόχειρες υπογραφές ''από καρδιάς'' ! Το δώρο απεικόνιζε το χορευτικό τμήμα , σε πρόσφατη εκδήλωσή του (να χορεύει στην πλατεία Μιαούλη , μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου). Ο δάσκαλος παρέλαβε τα δώρα φανερά συγκινημένος...<<Θέλω να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδιάς όλους,είπε,  αλλά πιο πολύ την ομάδα μου . Τα παιδιά κάθε φορά που ανταμώνουμε καταβάλουν φιλότιμες προσπάθειες και δίνουν τη ψυχούλα τους για να φθάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα...>>!
 
Κλείνοντας , και πριν παραχωρηθεί ο χώρος στο χορευτικό τμήμα, το οποίο έδωσε το έναυσα για ν΄ ακολουθήσει το γλέντι, ο σύλλογος βράβευσε δυο πρωτοετείς φοιτητές, παιδιά μελών του συλλόγου. Την Μάγδα Παρασκευοπούλου η οποία φοιτά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (τμήμα Σύρου) και το Γιώργο Μπόγδανο ο οποίος φοιτά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης . 
 

 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου