Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και αθλητικός. Τα μέλη του συλλόγου είναι από τη Μακεδονία, τη Θράκη ,οι απανταχού Ποντιακής καταγωγής καθώς και φίλοι που αγαπούν το σύλλογο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 ως σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου και αθλητικός σύλλογος ''Ο Μέγας Αλέξανδρος''. Σήμερα ο σύλλογος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του, φέρει τη νέα του .επωνυμία Η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) επί του κεντρικού δρόμου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ επικοινωνίας 6932411950. ΤΜΗΜΑΤΑ : Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00, Σάββατο 10.30-12.30 και 16.30-18.30 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ :Τμήμα παιδιών και εφήβων κάθε Παρασκευή 19.10-20.00 και 20.00-21.00 . Τμήμα ενηλίκων κάθε Κυριακή 18.30-19.30 για αρχάριους και 19.30-20.30. για προχωρημένους. Χοροδιδάσκαλος ο Χρήστος Καρυοφυλλίδης. Σκοπός μας , να ΜΗΝ ξεχάσουμε τις ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την ιστορία μας.

Translate

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

Γενέθλια στο σύλλογο Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου.
Τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Καρυοφυλλίδη στην αίθουσα του συλλόγου μας
Στο σύλλογο επέλεξε η Αλεξάνδρα Καρυοφυλλίδη , μαθήτρια της πρώτης Λυκείου και μέλος του εφηβικού τμήματος ποντιακών χορών , να γιορτάσει τα φετινά γενέθλιά της. Ανάμεσα σε φίλους . Μαζί με τα  παιδιά από το εφηβικό και παιδικό τμήμα αλλά και το τμήμα ενηλίκων.

Αμέσως μετά το μάθημα χορού η Αλεξάνδρα έσβησε τα κεράκια , προσφέροντας μεγάλη χαρά και στα μικρότερα παιδιά.  

Ο σύλλογος εύχεται χρόνια πολλά στην Αλεξάνδρα και να είναι πάντα ευτυχισμένη με τις επιλογές της. Επίσης ο σύλλογος ευχαριστεί τους γονείς για όλα όσα της έχουν εμφυσήσει ώστε να νιώθει περήφανη για την ποντιακή καταγωγή της. 

Αλεξάνδρα , να ξέρεις ότι η κίνησή σου αυτή είχε ιδιαίτερη αξία , ιδίως για τα μικρότερα παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου