Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και αθλητικός. Τα μέλη του συλλόγου είναι από τη Μακεδονία, τη Θράκη ,οι απανταχού Ποντιακής καταγωγής καθώς και φίλοι που αγαπούν το σύλλογο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 ως σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου και αθλητικός σύλλογος ''Ο Μέγας Αλέξανδρος''. Σήμερα ο σύλλογος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του, φέρει τη νέα του .επωνυμία Η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) επί του κεντρικού δρόμου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ επικοινωνίας 6932411950. ΤΜΗΜΑΤΑ : Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00, Σάββατο 10.30-12.30 και 16.30-18.30 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ :Τμήμα παιδιών και εφήβων κάθε Παρασκευή 19.10-20.00 και 20.00-21.00 . Τμήμα ενηλίκων κάθε Κυριακή 18.30-19.30 για αρχάριους και 19.30-20.30. για προχωρημένους. Χοροδιδάσκαλος ο Χρήστος Καρυοφυλλίδης. Σκοπός μας , να ΜΗΝ ξεχάσουμε τις ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την ιστορία μας.

Translate

Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

Ανανεωμένος , με νέα επωνυμία και νέα αίθουσα ο σύλλογος

Ανανεωμένος , με νέα επωνυμία και νέα αίθουσα συνεχίζει τις δράσεις του ο σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου <<Ο Εύξεινος Πόντος>> .
α. Εντός των επόμενων ημερών ο σύλλογος θα κρατά στα χέρια του το νέο τροποποιημένο καταστατικό. Εκτός από την επωνυμία στο καταστατικό έχουν τροποποιηθεί αρκετά άρθρα με στόχο τη διεύρυνση και την ευελιξία του συλλόγου.
β. Η νέα αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) , στον κεντρικό δρόμο πηγαίνοντας για Αζόλιμνο. Η μεταφορά κρίθηκε αναγκαία λόγω τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην παλιά αίθουσα.
Επίσης ανακοινώνουμε ότι από την Παρασκευή 8 Ιουλίου επαναλαμβάνονται τα μαθήματα ποντιακών χορών ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
- Παιδικό τμήμα στις 19.00
- Εφηβικό και νεανικό στις 20.00
ΚΥΡΙΑΚΗ
- Τμήμα ενηλίκων στις 19.00
Τον Αύγουστο ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός για να πραγματοποιηθεί η εκδρομή – προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο.
Απάν σο Σταυρίτεν, που ρούζνε τα φύλλα και ξερέντανε τα ξύλα , ξαν θ΄ ανταμώνουμε . Εγροικάς ντο λέω σε; Το Σεπτέμβριο που πέφτουν τα φύλλα και ξερένονται τα ξύλα θα ανταμώσουμε και πάλι.


Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που στηρίζουν το έργο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου