Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου Ο ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ
Ο σύλλογος είναι πολιτιστικός και αθλητικός. Τα μέλη του συλλόγου είναι από τη Μακεδονία, τη Θράκη ,οι απανταχού Ποντιακής καταγωγής καθώς και φίλοι που αγαπούν το σύλλογο. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 ως σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου και αθλητικός σύλλογος ''Ο Μέγας Αλέξανδρος''. Σήμερα ο σύλλογος, μετά την τροποποίηση του καταστατικού του, φέρει τη νέα του .επωνυμία Η αίθουσα του συλλόγου βρίσκεται στο Κάτω Μάννα (Χώνες) επί του κεντρικού δρόμου. ΤΗΛΕΦΩΝΑ επικοινωνίας 6932411950. ΤΜΗΜΑΤΑ : Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Παρασκευή 17.00-19.00, Σάββατο 10.30-12.30 και 16.30-18.30 - ΤΜΗΜΑ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ :Τμήμα παιδιών και εφήβων κάθε Παρασκευή 19.10-20.00 και 20.00-21.00 . Τμήμα ενηλίκων κάθε Κυριακή 18.30-19.30 για αρχάριους και 19.30-20.30. για προχωρημένους. Χοροδιδάσκαλος ο Χρήστος Καρυοφυλλίδης. Σκοπός μας , να ΜΗΝ ξεχάσουμε τις ρίζες μας και να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας την ιστορία μας.

Translate

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Την ευαισθησία και την ανθρωπιά του έδειξε άλλη μια φορά ο κ.Δημήτρης Παλιόπορτας




Ο Σύλλογος Ποντίων και Βορειοελλαδιτών Σύρου θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ. Δημήτρη Παλιόπορτα για τη στήριξη της ομάδας βόλλευ ανδρών ΄΄Σ.Β.Σ. Μέγας Αλέξανδρος΄΄ του συλλόγου μας . 

Με την οικονομική και ηθική στήριξή του δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές του συλλόγου μας να συμμετάσχουν στους Περιφερειακούς αγώνες βόλλευ , που θα διεξαχθούν στη Λήμνο , από τις 17-19 Μαίου 2013.

Ο σύλλογός μας εύχεται , μ΄ ευχή ποντιακή ΄΄υγείαν κι ευλογίαν΄΄ στον κύριο Δημήτρη Παλιόπορτα και στην οικογένειά του , γιατί γι΄ άλλη μια φορά έδειξε την ευαισθησία και την ανθρωπιά του !!!

Γνωρίζουμε πόσο πολύ ήθελαν οι αθλητές μας να συμμετάσχουν σ΄ αυτή τη γιορτή του βόλλευ, αγωνίστηκαν τις δυο τελευταίες σεζόν ακριβώς γι΄ αυτό το σκοπό . Φέτος που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τοπικό πρωτάθλημα , τους δόθηκε αυτή η ευκαιρία χάρη στη στήριξη του κ. Δ. Παλιόπορτα !

Τέλος ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές και ξεχωριστά τον αρχηγό της ομάδας κ. Αντώνη Στεφάνου για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στους αγώνες!

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι:
Στεφάνου Αντώνιος
Βελέντζας Γεώργιος
Ρούσσος Σεβαστιανός
Τσινός Ευάγγελος
Γαβρής Διονύσιος
Πάπιτσης Πέτρος
Μαραγκός Δομένικος
Σαχινίδης Θεόδωρος
Βασιλακόπουλος Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου